Trouwen Genemuiden

Logtenberg Feest- en sfeerlocatie is al jaren een begrip als het gaat om compleet verzorgde huwelijksfeesten. Al meerdere bruidsparen uit Genemuiden en omgeving gingen jullie voor. Op deze site geven we u een virtuele rondleiding door ons bedrijf. Uiteraard nodigen wij u ook graag uit voor een persoonlijke rondleiding waarbij de oneindige mogelijkheden en de veelzijdigheid van onze sfeervolle locatie aan u wordt getoond.

Onze unieke locatie is officiële trouwlocatie. Tijdens de trouwceremonie geeft u elkaar het JA! – woord in onze prachtige tuin in het bijzijn van al uw vrienden en familie.

Benieuwd naar wat De Logtenberg voor u te bieden heeft? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw feest of huwelijk te bespreken! Gedurende het persoonlijke gesprek geven wij een rondleiding, proeft u de sfeer en zetten uw wensen om in een programma op maat. Wij denken graag met u mee!

Hieronder kunt u onze brochure aanvragen met onze uitgebreide informatie over onze arrangementen en culinaire mogelijkheden.

Ons team verwelkomt u graag met gastvrijheid, kwaliteit en sfeer op de Boerhaar!

Met gastvrije groet,

Familie Logtenberg