Trouwlocatie

De Logtenberg is de perfecte trouwlocatie voor uw huwelijksfeest.

Om uw huwelijksfeest te vieren is De Logtenberg de perfecte trouwlocatie. Wij zijn officiële trouwlocatie in de gemeente Olst-Wijhe en bieden verschillende mogelijkheden voor uw trouwceremonie en feest.

Gedurende uw bruiloft kunt u gebruik maken van de verschillende ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangst van uw gasten in onze Cafékamer met aansluitend de trouwceremonie in de Tuinkamer met onze prachtige tuin welke het plaatje compleet maakt. Jullie dag kan worden afgesloten met een spetterend feest in onze Feestzaal met Livemuziek of DJ.

Trouwen in onze tuin!

Uw mooiste dag een bijzonder tintje geven?
Geef elkaar het JA-woord in onze prachtige tuin met verschillende terrassen. Ervaar de frisse buitenlucht, het zonnetje en geniet van de natuurgeluiden. U voelt zich helemaal op uw gemak! Onze Tuin is ook zeer geschikt voor het maken van bruidsfoto’s.

Wij bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw dag. Maak vrijblijvend een afspraak. Gedurende het gesprek geven wij een rondleiding en zetten wij uw wensen om in een programma op maat.
Ieder feest is tenslotte uniek!

 

  • album tuin 1_small
    Bruiloft Larno & Annelies - DM Fotografie Zwolle-548
    Bruiloft Larno & Annelies - DM Fotografie Zwolle-452
    Album diner 4_small
  • sfeerimpressie_small
    sfeerfoto-2