Welkom

Welkom bij De Logtenberg Feest- en sfeerlocatie in Wijhe.

Ons bedrijf is al jaren een begrip in de regio en is centraal gelegen tussen Zwolle, Deventer en Raalte. Op deze site geven we u graag een virtuele rondleiding door ons bedrijf waarbij de oneindige mogelijkheden en de veelzijdigheid van ons bedrijf aan u wordt getoond. Uiteraard nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke rondleiding in onze sfeervolle feestlocatie. Het zalencentrum van Logtenberg beschikt over drie multifunctionele zalen welke geschikt zijn voor diverse feestelijke gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen.

Elke week van woensdag t/m zondag is ons lunchcafé met terras geopend voor een heerlijke kop koffie met gebak of een lunchbroodje met familie of collega’s. Op reservering kunt u hier ook genieten van een heerlijke high tea. Onze locatie is goed bereikbaar voor uw gasten en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Woont u aan de andere kant van de IJssel in bijvoorbeeld Heerde of Epe… dan biedt het Wijhese Veer de uitkomst!

Onze unieke locatie is officiële trouwlocatie in de gemeente Olst-Wijhe. U geeft elkaar het JA! – woord tijdens uw trouwceremonie in onze prachtige tuin in het bijzijn van al uw vrienden en familie.

Benieuwd naar wat De Logtenberg voor u te bieden heeft? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw feest of huwelijk te bespreken! Gedurende het persoonlijke gesprek geven wij een rondleiding, proeft u de sfeer en zetten uw wensen om in een programma op maat. Wij denken graag met u mee!

Ons team verwelkomt u graag met gastvrijheid, kwaliteit en sfeer op de Boerhaar!

Met gastvrije groet,

Familie Logtenberg

Wij zijn gesloten van vrijdag 28 juli t/m dinsdag 15 augustus i.v.m. zomervakantie.

 

Trouwlocatie – Feestlocatie – Zalencentrum – Bruiloft – Personeelsfeest – Vergadering – Verjaardag – Jubileum