Trouwlocatie Genemuiden

Gefeliciteerd…. jullie gaan trouwen! Het zoeken naar dé perfecte trouwlocatie Genemuiden kan beginnen. De Logtenberg Feest- en sfeerlocatie is al jaren een toplocatie gespecialiseerd in het verzorgen van volledig verzorgde huwelijksfeesten. De verschillende zalen en aangrenzende tuin zijn flexibel in te richten en geschikt voor gezelschappen tot maximaal 300 personen. Gastvrijheid, kwaliteit en sfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

In een persoonlijk gesprek laten we graag de uitgebreide mogelijkheden van onze locatie zien. We stellen jullie persoonlijke wensen centraal en maken graag een offerte op maat!

Kerkelijk huwelijk
In onze omgeving zijn er meerdere mogelijkheden om een kerkelijk huwelijk te voltrekken. Er is een katholieke kerk op loopafstand en een hervormde kerk op nog géén 10 minuten rijden. Beide kerken worden regelmatig in combinatie met De Logtenberg gebruikt.

 

Afspraak maken
Is jullie interesse gewekt? Wij ontvangen jullie graag voor een vrijblijvend gesprek met rondleiding op onze locatie. We horen dan graag jullie wensen en zetten deze om in een programma en offerte op maat.

 

Tip: Bekijk ook onze reviews

 

  • album tuin 1_small
    Bruiloft Larno & Annelies - DM Fotografie Zwolle-548
    Bruiloft Larno & Annelies - DM Fotografie Zwolle-452
    Album diner 4_small
  • sfeerimpressie_small
    sfeerfoto-2