Welkom

Logtenberg Feest- en sfeerlocatie is al jaren een begrip in de regio en is centraal gelegen tussen Zwolle, Deventer en Raalte. Op deze site geven we u graag een sfeerimpressie van ons bedrijf. Uiteraard nodigen wij u ook graag uit voor een persoonlijke rondleiding waarbij de oneindige mogelijkheden en de veelzijdigheid van onze sfeervolle locatie aan u wordt getoond. Het zalencentrum van Logtenberg beschikt over drie multifunctionele zalen. Alle zalen zijn geschikt voor diverse feestelijke gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen.

Onze unieke locatie is officiële trouwlocatie in de gemeente Olst-Wijhe. Tijdens de trouwceremonie geeft u elkaar het JA! – woord in onze prachtige tuin in het bijzijn van al uw vrienden en familie.

Elke week van woensdag t/m zondag is ons lunchcafé met terras geopend voor een heerlijke kop koffie met gebak of een lunchbroodje met familie of collega’s. Op reservering kunt u hier ook genieten van een heerlijke high tea. Onze locatie is goed bereikbaar voor uw gasten en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Woont u aan de andere kant van de IJssel in bijvoorbeeld Heerde of Epe… dan biedt het Wijhese Veer de uitkomst!

Benieuwd naar wat De Logtenberg voor u te bieden heeft? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw feest of huwelijk te bespreken! Gedurende het persoonlijke gesprek geven wij een rondleiding, proeft u de sfeer en zetten uw wensen om in een programma op maat. Wij denken graag met u mee!

Ons team verwelkomt u graag met gastvrijheid, kwaliteit en sfeer op de Boerhaar!

Met gastvrije groet,

Familie Logtenberg