Gasten vertellen

Wij vinden de mening van onze gasten erg belangrijk. Hiermee horen wij direct van onze gasten wat ze als goed en wellicht als minder goed hebben ervaren. Wij werken er altijd aan om ons niveau van service, gastvrijheid en kwaliteit nog verder te verbeteren. Lees hieronder de diverse reviews van gasten waarvoor wij een feest hebben verzorgd.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

Aantal beoordelingen: 64

Herman, Zwolle

naar onze mening wordt een feest hier tot in de puntjes verzorgd.

W., Wijhe

Alles top georganiseerd! Vooral gasten die hier niet uit de buurt komen waren verrast door jullie prachtige locatie en de attente bediening.

Harry en Diny, Olst

16 mei hebben jullie ons 50 jarig huwelijks feest prima verzorgd.

Gerda , Olst

We hadden mooi weer erbij en het was super in de prachtige tuin!

Jan, Wijhe

Beste Lizette, Perfect feest gehad. Alleen hoorden wij later dat er communicatieproblemen zijn geweest tussen gasten en ober. ( er zouden geen tafels aan elkaar mogen en ober was ook minder vriendelijk ?? ) Geklier met lampjes is natuurlijk ook een alcohol-gevolg... maar wat er precies is gebeurd weten wij ook niet. Wij kijken met veel plezier terug op ons feest en een klein puntje houd je altijd wel ..... Nogmaal bedankt !!

HENRIETTE, Wijhe

Alles perfect geregeld

ja, 8,0

8,0

Joh. , Wijhe

Vriendelijk en voorkomend. Er wordt goed geluisterd naar vragen en wensen. Goede prijs en kwaliteit verhouding

Jan, Wijhe

8,0

Stefan, Zwolle

We hebben echt een super mooie dag gehad. Alles was top geregeld en ik zou iedereen aanraden om naar de Logtenberg te gaan!